kézilabda

2020.01.28. 07:00

Terziccsel nem hosszabbítanak, Ligetvári Patrikra nagyon számítanak a Telekom Veszprémnél

Biztossá vált, hogy Mirsad Terzic az idény végén távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttesétől.

B. Virág Rita

Ligetvári Patrik Veszprémben is kulcsember lehet Fotó: MTI

Fotó: Andreas Hillergren

Ezt Nagy László, a veszprémi kézilabdaklub szakmai igazgatója nyilatkozta egy internetes portálnak.

Mint azt korábban megírtuk, Borut Mackovsek nem hosszabbít a bakonyi klubbal, és legnagyobb riválisához, a Mol-Pick Szegedhez igazol.

Nagy László azt is elmondta, az idény végén befejezi veszprémi pályafutását a bosnyák Mirsad Terzic is, vele sem hosszabbítanak. A csapatkapitány-helyettes 2009-ben igazolt a királynék városába a szlovén RK Celje gárdájából

Kölcsönből visszatér viszont a csapathoz Ligetvári Patrik balátlövő. A 23 éves, várpalotai születésű, de veszprémi nevelésű balátlövő jelenleg a spanyol La Rioja játékosa. A magyar válogatott meghatározó egyéniségévé nőtte ki magát a januári Európa-bajnokságon, ahol mind támadásban, mind védekezésben kiváló teljesítményt nyújtott.

Ligetvári Patrik Veszprémben is kulcsember lehet Fotó: MTI

Nagy László vele kapcsolatban úgy fogalmazott, Mackovsek és Terzic helyére érkezik Patrik, aki előtt óriási lehetőség és rengeteg meccs áll.

A Telekom első idei mérkőzését január 31-én vívja, ahol a bajnokságban a Váci KSE vendégeként lép pályára 18.30 órai kezdettel. Február 3-án, hétfőn viszont már Tatabányán szerepel a csapat, a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutás lesz a tét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában