fél plusz egy évre szerződött

2020.02.11. 15:44

Balhátvédet igazolt az FC Ajka

Rutinos hátvédet igazolt az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapata. A pápai születésű, 31 éves játékos tagja volt a 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmet szerzett magyar válogatottnak.

Horváth Gábor

Geri Gyula, az FC Ajka ügyvezetője (balra) és az új igazolás Présinger Ádám

Fotó: FC Ajka

A ballábas, elsősorban bal oldali védő pozícióban bevethető Présinger Ádám szerződést bontott a Gyirmót FC Győr alakulatával és fél plusz egy éves kontraktust írt alá a szintén NB II-es FC Ajkával.

A pápai születésű futballista utánpótlásévei nagy részét a Győri ETO-nál töltötte, majd az MTK-hoz került. Játszott az Intergál-DAC és a Pécs csapataiban, az NB I-ben a Videoton színeiben mutatkozott be, 2010-ben pedig hazatért, leigazolta a Lombard Pápa. Négy évvel később szerződött a Gyirmóthoz, amellyel másodosztályú bajnok lett.

Geri Gyula, az FC Ajka ügyvezetője (balra) és az új igazolás, Présinger Ádám Fotó: FC Ajka

Présingernek van egy NB I-es ezüstérme (Videoton), a felnőtt válogatottban sosem mutatkozott be, pedig a korosztályos nemzeti együttesekkel sikeres volt, szerepelt az Eb-bronzérmes U19-es alakulatban és az egy évvel később vb-harmadik U20-as gárdában is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában