Öregfiúk

2020.06.23. 07:00

Évadzárót tartott a tapolcai csapat

A kistelepülésen tartotta évadzáró összejövetelét a Tapolca VSE Öregfiúk FC (TÖFC), amely a második helyen zárta az idei csonka szezont.

Horváth Gábor

A tapolcai öregfiúk remek hangulatú összejövetellel zárták le a járvány miatt idő előtt befejezett 2019/2020-as bajnoki szezont Fotó: TÖFC

Óbudaváron rendezték évadzáró összejövetelüket a tapolcai öregfiúk, a futballcsapatot játékosuk, Végh Tamás látta vendégül.

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány miatt a 2019/2020-as bajnoki idény eredményhirdetés nélkül ért véget. A tapolcaiak a megyei harmad­osztály déli csoportjában szerepeltek, az együttes a tabella második helyén zárt, a kiírásban az őszi félév után egy tavaszi fordulót rendeztek meg.

A TÖFC 11 győzelem mellett mindössze egy alkalommal szenvedett vereséget és egyszer játszott döntetlent. A Monostorapátitól kapott ki

(1-2), a Lesenceistvánd-Uzsával ikszelt (1-1), három nagy riválisa ellen viszont meggyőző sikereket ért el: 7-2-re verte a Balatonedericset, 5-2 arányban a Balatonakalit és 5-0-ra a Balatonszepezdet.

A csapat házi gólkirálya Szőcze Csaba lett 25 találattal. A 13 bajnoki mérkőzésen összesen 25 játékos lépett pályára és tett meg mindent a győzelemért.

A tapolcai öregfiúk remek hangulatú összejövetellel zárták le a járvány miatt idő előtt befejezett
2019/2020-as bajnoki szezont Fotó: TÖFC

A keret rangidőse, Gyevnár Kálmán egy általa készített kerámia vázával ajándékozta meg a szakosztályt megalakulása óta – 25 éve – vezető Boczkó Gyulát. Az esemény résztvevői megköszöntötték az idén 40 éves Illés Pétert, a 60 éves Boldizsár Józsefet és a 70 éves Boczkó Pétert. Az estét jó hangulatú vacsora zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!