a játékosok védelmében

2020.06.15. 20:02

Idén elmarad a Telekom edzőtábora

Ebben az esztendőben nem utazik szlovéniai edzőtáborba a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely július 13-án kezdi meg a felkészülést a 2020/21-es szezonra.

B. Virág Rita

Erről Sevinger Zsolt cégvezető nyilatkozott a klub hivatalos oldalán.

Mint kiderült, június végére, július elejére minden játékost visszavárnak, ugyanis az idén jóval több időt vesz igénybe a szokásos és kötelező orvosi felmérés, mint máskor. Korábban egy nap alatt kilenc játékos is sorra került a fizikai állapotfelmérésen, most ötöt tudnak megvizsgálni az előírások betartásával. Ezek után július 12-én lesz az első közös program, ezen a vacsorán már teljes létszámban részt vehetnek a kézisek.

Sevinger Zsolt kifejtette, az edzői stáb a játékosok védelmének érdekében úgy döntött, elmarad idén a szlovéniai edzőtábor és Veszprémben gyakorol végig a csapat.

Több felkészülési mérkőzést is lekötöttek már, eszerint augusztus 5-én a Tatabánya, augusztus 8-án a Gyöngyös, augusztus 15-én pedig a Balatonfüred lesz a bakonyiak ellenfele. Egyelőre úgy tűnik, hogy ezeket a találkozókat zárt kapuk mögött, nézők nélkül bonyolítják le.

A Telekom Veszprém az előttünk álló évadban is négy sorozatban indul majd. A magyar bajnokság sorsolását június 19-én tartják, a kluboknak augusztus elejéig kell megegyezniük a találkozók időpontjában.

A SEHA-Ligáról még nincsenek pontos információk, ám az is lehet, hogy az elmaradt négyes döntőt bepótolják.

A Bajnokok Ligája a szokott módon szeptember közepén rajtol el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!