A középmezőny elérése a céljuk

2020.08.15. 11:00

A Devecser, a Gyulafirátót és a Várpalota is elkerülné a tabella alsó részét

Ma elrajtol a labdarúgó megyei első osztály új szezonja. A mezőnyt idén 15 csapat alkotja, beharangozó sorozatunk zárórészében a Devecser SE, a Gyulafirátót SE és a Várpalotai BSK szerepel.

Horváth Gábor

A VBSK (középen Borbély Gábor) fiatalítana

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Devecser SE

Cserna Róbert edző: – Jobb erőben vagyunk, mint az év elején, pozitív a hangulat, erősebb a közösségi szellem. Bízom benne, hogy mindez bajnoki pontokban is megmutatkozik. Az edzéslátogatottság ezúttal példaértékű volt, remélem, nem fogyunk el idény közben. Szeretnénk a középmezőnyben megragadni, hiú ábrándokat nem kergetünk, de bízom benne, előrébb tudunk lépni.

Távozott: Illés Norbert.

Érkezett: Kulman Balázs, Venczel Patrik, Szabó Dávid.

Célkitűzés: középmezőny.

Gyulafirátót SE

Polonkai Csaba edző: – Ahogyan a járványhelyzet engedte, azonnal elkezdtünk edzeni az új szezonra, amelyben szeretnénk egy erős középcsapatot alkotni. Jó a közösség, jó a társaság, az edzéslátogatottság is emelkedett kicsit az utóbbi időben. A Magyar Kupában országos főtábláért küzdhetünk a Tihany ellen, ez feldob minket. Nagyon jó lenne egy eredményes őszt produkálni.

Távozott: Ódor Norbert, Zágor Máté.

Érkezett: András Norbert, Hardi Máté, Veinperl Kristóf, Szabó Gergő (hosszú sérülésből épült fel).

Célkitűzés: a középmezőny eleje.

Várpalotai BSK

Csrepka Tamás edző: – Korán elkezdtünk edzeni, kisebb intenzitással mozogtunk, majd egy kis pihenő után vágtunk bele a rendes felkészülésbe. Az edzéslátogatottság nem mindig volt jó, emiatt összességében gyengébbre sikeredett a nyári időszak, majd a bajnokság eldönti, mennyire voltunk hatékonyak. A középmezőnybe várjuk a csapatot, a dolgunkat nehezíti, hogy most több sérültünk is van. Eltökélt célunk a saját nevelésű fiatalok harcba dobása. A kupában már többen szerepet kaptak, anélkül, hogy az ifjúsági együttest meggyengítenénk, hosszú távon is számítok rájuk.

A VBSK (középen Borbély Gábor) fiatalítana
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Távozott: Kiss Ádám, Orbán Péter.

Érkezett: Csrepka Márton, Vincze Viktor.

Cél: a középmezőny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában