a játéknap álomcsapata

2020.09.07. 11:09

Gólzáport zúdítottak ellenfeleikre az élcsapatok

Összesen 18 gólt rúgott a bajnokság első négy helyezettje (Tapolca, Tihany, Kristály, Úrkút) a labdarúgó megye I negyedik fordulójában. Íme, a játéknap álomcsapata!

Horváth Gábor

Az ajkaiak (kék-fehérben) legyűrték a Fűzfőt, amely először kapott ki ebben az idényben

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Tovább folytatta győzelmi szériáját a Tapolca, a TIAC VSE ezúttal a Badacsonytomajt fektette két vállra (4-1). A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, a vendég együttes az első félidő legvégén egalizált, a második játékrészben már csak tapolcai gólok születtek. A csereként beszálló Tóth Marcell szerzett ismét vezetést a házigazdának, amely negyedik meccsén negyedik sikerét aratta.

A tihanyiak nem kegyelmeztek a Magyarpolánynak, Lukács István tanítványai 6-1-es sikert arattak hazai pályán. Király Dávid kétszer volt eredményes, mellette Dévényi Márk került még be a forduló legjobbjai közé.

Az Úrkút SK simán hozta el a pontokat Devecserből. A rutinos Márton Gábor kezdte a gólgyártást, a vendégek végül meg sem álltak négy találatig (0-4) a 65. percben emberhátrányba kerülő házigazdával szemben. Az úrkúti együttesből Márton mellett a szintén eredményes Udvardi Mózes produkcióját díjaztuk „válogatott meghívóval”.

Két nyeretlen csapat találkozott szombaton Gyulafirátóton és sem a hazaiak, sem a vendég várpalotaiak nem tudták megszakítani a rossz sorozatot, 1-1-re végeztek a felek. A végeredmény a 90. percben alakult ki, a VBSK a véghajrában egalizált. A Palotából Sári Márk, a Rátótból András Norbert teljesítményét emeltük ki.

Az ajkaiak (kék-fehérben) legyűrték a Fűzfőt, amely először kapott ki ebben az idényben
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Magabiztos volt a Balatonalmádi SE, amely Pétfürdőn aratott 4-0-ás győzelmet. A meccs alaphangját Burcsik Martin adta meg, aki már a harmadik percben a kapuba talált.

Két remek csapat találkozott egymással Ajkán, ahol a Fűzfői AK vezetést szerzett, ám végül sima vereséget szenvedett a Kristálytól. A végeredmény 4-1 lett, a meccs embere pedig Magyar Patrik volt, mellette a szépségdíjas találatot jegyző Bakó Rolandot emeltük ki.

Idénybeli első sikerét aratta a Herend, amely Csetényben gyűjtött három pontot, a vendégek második, győztes gólját Molnár Roland lőtte (1-2).

 

A negyedik forduló válogatottja:

Kapus: Sári Márk (VBSK).

Hátvédek: András Norbert (Gyulafirátót SE), Magyar Patrik (Ajka Kristály), Dévényi Márk (Tihanyi FC), Udvardi Mózes (Úrkút SK).

Középpályások: Bakó Roland (Ajka Kristály), Márton Gábor (Úrkút SK), Burcsik Martin (Balatonalmádi SE),

Támadók: Tóth Marcell (Tapolca), Király Dávid (Tihanyi FC), Molnár Roland (Herendi PSK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!