Nyolcszor volt eredményes az Alsóörs

2020.10.12. 12:01

Nem hibáztak a dobogósok a megye II-ben

Első vereségét szenvedte el ebben az idényben az Ugod SE, amely az Ösküvel szemben maradt alul a labdarúgó megyei másodosztályban. A mezőny első három helyezettje nem hibázott a nyolcadik fordulóban.

Horváth Gábor

Az Ősi PSK (fehér mezben) idénybeli negyedik sikerét aratta a Somló SC ellen

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ugod SE–Öskü 1-2 (1-1)

Ugod. Jv.: Jónás B. Ugod SE: Simon – Váradi (Szőke), Gödri, Vesztergom (Czere), Zsirai, Lőke, Györkös Z. (Kovács K.), Egyed, Kocsis, Hegyi (Vágenhoffer), Györkös G. (Varga M.).

Garboda PV Öskü: Bálint – Török, Kallos, Hulka, Talián (Bódis), Szabó G., Iváncsik, Dufek (Balai), Lukács, Straub, Janás.

Gólszerzők: Lőke, ill. Hulka (2).

Kiállítva: Szőke (95.), Simon (95.), ill. Straub (55.).

Szentantalfa–FC Zirc 1-3 (0-2)

Szentantalfa, 130 néző. Jv.: Pap E. Szentantalfa NVSE: Oláh – Bertalan, Tóth K. (Németh B.), Dombi, Szigeti, Molnár K., Molnár B., Csillag, Stadler, Péringer, Vári Kovács.

FC Zirc: Illés – Miskei (Dávid), Gartner (Szőke), Kottyán, Hegyi, Valler, Bogdán, Kovács Á., Boromisza, Jakab, Somogyi.

Gólszerzők: Szigeti, ill. Bogdán, Miskei, Kottyán.

Hatalmas, már-már kihagyhatatlannak tűnő hazai helyzettel kezdődött a mérkőzés, majd a vendégvédelem avatkozott jól közbe, így tartva a döntetlent. Ezt követően a zirciek vették kézbe az irányítást, szinte az első akciójukat gólra váltottak, majd egy távoli bombagóllal tovább növelték előnyüket. Mindkét csapat támadó szellemben játszott, jó iramú első félidőt hozott a találkozó.

A második játékrészre az antalfaiak jöttek ki elszántabban, és kezdték rohamozni a vendégkaput. Ekkor a hazaiak akarata érvényesült a pályán, melynek eredménye szépítő találat lett.

A mérkőzés utolsó 20 percében az antalfaiak minden mindegy alapon támadtak, az egyenlítő találatot azonban nem tudták bevinni, és sajnos egy újabb zirci góllal el is dőlt a mérkőzés.

Egy félidőnyi előny sok volt a listavezető ellen, mindent megtettek a hazaiak a pontszerzés érdekében, de aznap jobb volt a Zirc.

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Tudósított: Dombi Károly.

CsFC–Taliándörögd 6-1 (2-0)

Csabrendek. Jv.: Nedvesi R. Csabrendek FC: Diós – Orsós, Berkes, Pados, Bors, Csordás, Fazekas, Horváth D. (Busa), Preininger (Auer), Kulman, Kovács M.

Taliándörögd SE: Semperger – Kocsis, Szabó Z., Szabó D., Lendvai, Fiszter, Szalai, Füstös (Bognár), Egyed, Varga Á., Varga P.

Gólszerzők: Busa (2), Berkes (2), Preininger, Bors, ill. Szabó Z.

Kiállítva: Szabó D. (50.).

Csopak SC–Alsóörs SE 2-8 (2-4)

Csopak. Jv.: Lovasi I. Csopak SC: Magyar – Zemen, Szente D. (Simon), Pap (Czuppon), Tátrai (Geipl), Takács, Cseh, Tislér, Dudás, Szekeres, Szente M. (Jenei).

Alsóörs SE: Huber – Vérti (Szabó R.), Horváth P., Halász (Solymosi), Bacsák (Geyer), Ríz, Horváth Z., Udvardi (Fehér), Óvári, Pápay, Szűcs.

Gólszerzők: Cseh (2), ill. Bacsák (3), Solymosi, Geyer, Óvári, Udvardi, Horváth Z.

Az Ősi PSK (fehér mezben) idénybeli negyedik sikerét aratta a Somló SC ellen Fotó: Penovác Károly/Napló

Ősi PSK–Somló SC 4-0 (1-0)

Ősi, 140 néző. Jv.: Magyar Á. Ősi PSK: Tolner B. – Horváth L., Skabla, Tolner T., Molnár Z., Sebestyén (Holonics), Kiss Á., Kovács K. (Fischer), Simon, Lencsés, Balogh.

Somló SC Somlószőlős: Szente – Vér, Farkas L., Tüű, Varga A. (Csillag), Sebestyén, Kovács R., Kirchner, Varga Z., Németh B., Lakner.

Gólszerzők: Horváth L. (2), Kiss Á., Simon.

A mérkőzés első játékrészében a hazai csapat végig fölényben játszott. Ez helyzetekben és labdabirtoklásban is meglátszott, míg a vendégek egy-egy szöglettel tudtak veszélyeztetni. A félidő előtt pár perccel egy szép támadás végén Simon szerezte meg a vezető találatot az Ősinek.

A második félidőben nem telt el egy perc sem, és Horváth megduplázta a hazaiak előnyét. Ezután jött egy kis rövidzárlat a vendéglátóktól, és ekkor több lehetősége is volt a Somlónak a szépítésre, de a kapufa, Tolner védése vagy a védők blokkolása megakadályozta a vendéggólt.

Az utolsó negyedórában megint irányított az Ősi, és megduplázta előnyét a jól játszó Somló ellen. A felek jó játékvezetés mellett sportszerű mérkőzést vívtak.

Jók: az egész csapat dicsérhető, ill. senki.

Tudósított: Balogh Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!