húsz perc emberhátrányban

2020.10.04. 20:27

Perutz FC: nem született gól a találkozón

Nem született gól a labdarúgó NB III 12. fordulójában rendezett Perutz FC–Mosonmagyaróvár találkozón, ahol a hazaiak 20 percet emberhátrányban futballozva tartottak otthon egy pontot.

Haraszti Gábor

A Perutz FC tíz emberre fogyatkozott a hajrában

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Perutz–Mosonmagyaróvár 0-0

Perutz stadion, 400 néző, V.: Urbán. Pápai Perutz FC: Horváth B. – Böröczky, Császár, Koronczai, Nagy T. – Zsirai, Baldauf (Iványi, 91.), Hanzl (Irmes, 46.), Szilágyi (Kalász, 72.) – Skriba, Szabó Zs. (Benecz, 87.). Edző: Lengyel Ferenc. Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Jasarevic, Takács (Balogh, 54.), Laki (Szalka, 60.), Horváth, D’Urso, Illés, Bohner, Czingráber, Bokor, Nagy. Edző: Varga László.

Két perc elteltével könnyen akár 2-0-ra is vezethetett volna a Perutz, ám előbb Skriba lőtte telibe a kapust néhány méterről, majd Szabó fejese volt pontatlan.

A kezdeti pápai dominancia után kiegyenlítettebbé vált a játék, sőt talán a Mosonmagyaróvár kicsit át is vette az irányítást, Horváth kapusnak kétszer is játékba kellett avatkoznia. A 25. percben Hanzl szabadrúgása kerülte el nem sokkal a jobb felsőt, majd Laki lövésénél kellett bravúrt bemutatnia a hazai hálóőrnek.

A Perutz FC tíz emberre fogyatkozott a hajrában Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A második játékrész kísértetiesen hasonlóan alakult, mint az egy héttel korábbi ZTE II elleni, mezőnyjáték folyt, igazi gólhelyzet nélkül. A 64. percben Skriba szögletét Koronczai pörgette a bal kapufára, öt perccel később tíz emberre fogyatkozott a Pápa, Skriba rúgta fel Jasarevicet, amiért megkapta második sárga lapját. A kiállítás után értelemszerűen még nagyobb nyomás alá került a hazai kapu, a hátralévő húsz percben hősiesen védekeztek a sárga-kékek, aminek egy pont lett a jutalma.

Lengyel Ferenc: – Remekül kezdtük a mérkőzést, két nagy helyzetünk volt, az első félidő arról szólt, amit mi akartunk. Az ellenfélnek nem nagyon volt lehetősége, a kiállításig győzelemre játszottunk, utána viszont már nem volt igazi esélyünk a három pontra. Úgy ítélem meg, hogy ezzel a hozzáállással megint léptünk előre egyet, egységesek voltunk, küzdöttünk egymásért. Megyünk tovább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában