nincs idő keseregni

2021.02.10. 21:03

Saját hibáikba „haltak bele” a bakonyiak

Másodszor is kikapott a csoportelső Barcelonától a Telekom Veszprém a férfikézilabda Bajnokok Ligájában ­(37-30), azonban nincs idő keseregni, mert csütörtökön már Celjében javíthat a társaság.

B. Virág Rita

A második félidőben a veszprémi védőfal nem tudta feltartóztatni a hazai rohamokat

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Fotó: Vasvári Tamás

Az eddig makulátlan mérleggel rendelkező Barcelona otthonában kifejezetten jól kezdett a Telekom, a 15-15-ös első félidő után joggal bizakodhattunk.

A második etapban viszont rengeteg hiba csúszott a bakonyiak játékába, és a hazaiak fokozatosan elhúztak. Végül sima, 37-30-as vereséget szenvedett a Veszprém.

A találkozót követően David Davis vezetőedző elmondta, szerettek volna jobban kezdeni, mint az előző összecsapásokon, és ez most sikerült is. A játékosok hozzáállásával is elégedett volt. Azonban a szünet után minden megváltozott, hibát hibára halmoztak a vendégek, a Barca pedig gyors gólokkal elhúzott. David Davis úgy fogalmazott, saját hibáikba haltak bele.

Csütörtökön, szintén 20.45 órakor a Celje otthonában vendégeskedik a Telekom. A szlovén bajnok jó eséllyel pályázik a csoportból való továbbjutásra, eddig háromszor nyert és hétszer kikapott.

Az idei évad egyik nagy meglepetése a celjeieké, hiszen épp egy hete a Nantes otthonában tudtak nyerni 30-28-ra. Azon a találkozón Mlaka Zigar volt a szlovének legjobbja nyolc találattal.

A második félidőben a veszprémi védőfal nem tudta feltartóztatni a hazai rohamokat
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Aztán kedden is győzött a Celje, a PPD Zagrebot verte meg nagy csatában 29-28-ra. Vagyis a 2021-es naptári ­évben még veretlenek a szlovének.

A Telekom Veszprém még kedden közleményben tudatta, nagy valószínűséggel Petar Nenadics és Andreas Nilsson is visszatér, Vuko Borozan játékáról egyelőre azonban nem tudni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában