futsal nb II

2021.05.04. 18:56

Tízgólos mérkőzésen kaptak ki a tihanyiak

Alulmaradt az éllovas Nagykanizsával szemben a Tihanyi FC a futsal NB II nyugati csoportjának alsóházában.

Horváth Gábor

Forrás: pixabay

A második tihanyiak a listavezetőt fogadták a legutóbbi játéknapon. Jobban kezdtek a vendégek, s hiába szépített a házigazda, az első félidőt követően 1-4 állt az eredményjelzőn. Fordulás után ismét a Nagykanizsa volt eredményes, majd egy gólváltást követően kozmetikázni tudta az eredményt a Tihany.

A zalaiak azonban két találattal így is jobbnak bizonyultak, és továbbra is veretlenül vezetik a csoport alsóházi tabelláját.

Eredmény: Tihanyi FC–Nagykanizsa 4-6 (1-4), Tihany. V.: Tiringer, Strehó, Sipos. Tihanyi FC: Schmidmajer – Körösi, Csernay, Póta, Bakay. Csere: Endresz, László, Tóth, Ónodi, Bencsik, Rusvai, Kovácsfi. Gólszerző: Rusvai (14., 31., 33.), Csernay (26.), ill. Fujsz (4., 20.), Bogyó (11., 28.), Takács (17.), Schuller (22.).

Az állás, NB II, nyugati csoport, alsóház: 1. Nagykanizsa 20 pont, 2. Tihany 12, 3. PTE-PEAC 11, 4. BAK 8, 5. Érd 7, 6. Hidegkút 2.

A tihanyiak legközelebb, jövő hétfőn az érdieket fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában