labdarúgó NB III

2021.10.03. 20:22

Parázs mérkőzésen veszprémi fiaskó

Paprikás hangulatú találkozón, fájó vereséget szenvedett a VLS Veszprém NB III-as labarúgó-együttese.

B. Virág Rita

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Gyönyörű napsütésben, de szeles időben kezdődött a játék. Az első félidőben a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A Veszprémnek egy helyzete akadt, egy kapufáról lecsorgó labdát Gálfinak nem sikerült a kapuba pofozni. Elég paprikás hangulat uralkodott. A játékvezető engedte a túl kemény, durva játékot.

A második játékrészben ugyanúgy folytatódott a játék, ahogy az elsőben, többnyire mezőnyben folyt a játék. Egyre jobban érződött, hogy egy gól dönti el a mérkőzést. Ezt a hazaiaknak a 72. percben sikerült elérni: egy jobboldali kapu elé lőtt labdát a védők elvétették, Kustor úgy tudta hálóba lőni, hogy a menteni igyekvő Héningerről a hálóba pattant a labda, 1-0. Nagy bravúr lett volna a mentés.

A meccs végén, miközben a csapatok levonultak, kialakult egy lökdösődés, amit a rendezők fékeztek meg. A mérkőzés képe alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

Pető Tamás: – Borzasztó alacsony színvonalú mérkőzésen csak magunkat okolhatjuk, hogy sikerült lehúzni magunkat oda, ahol az ellenfél volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában