Így zárult le az ősz

2021.11.29. 19:43

Az elmaradt megyei I.-es meccseket még pótolják

Az utolsó idei fordulót rendezték meg a labdarúgó megyei I.-ben, a játéknapon csak a Fűzfői AK és a Balatonalmádi tudta otthon tartani a pontokat, a többi meccsen vendégsiker született. Az Úrkút kiütéssel nyert, vezeti a tabellát, de egyelőre nem mondhatja magát őszi bajnoknak. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban!

Horváth Gábor

A zirci Kottyán Bálint (középen) jól játszott, gólt is lőtt Gyulafirátóton

Forrás: Penovác Károly/Napló

A Sümeg VSE-nek nem okozott gondot, hogy hozza a papírformát, négyszer talált be Herenden (4-1), és biztosan győzött. Érdekesség, hogy az összes gól a második félidőben esett. A vendégcsapatból a második találatot jegyző Rédei Márkot válogattuk be a játéknap legjobbjai közé. 
 

Király Dávid mesterhármast szerzett a Péti MTE–Tihanyi FC-összecsapáson, amely a helyezések alapján rangadónak indult, ám végül fölényes vendégsikert hozott, Filipánics Bálint megőrizte kapuját a góltól, (4-0). A címvédő Tihanynak van egy elmaradt meccse, ha azt megnyeri, megelőzi az Úrkútot a tabella élén. 
 

Az FC Zirc szintén vendégként bizonyult jobbnak vetélytársánál, mondhatjuk, hogy a papírforma szerint, hiszen a gyulafirátóti felnőttegyüttes mostanság a létéért küzd (nemrég megírtuk, komoly létszámgondjaik vannak, de egyelőre kitartanak). A zirciek Kottyán Bálint találatával korán vezetést szereztek, a Rátót jól küzdött, de az 1-4-es végeredményt hozó hajrájában Miskei István duplázott. 
 

Czepek Péter két gólja alapozta meg a Devecser és a Magyarpolány bajnokiját. A vendégek a 12. percben kettővel, hat perccel később pedig már hárommal vezettek. A Devecser hiába állt fel és egyenlített (3-3), a hajrá megint a polányiaké volt (3-5). 
 

A Várpalotai BSK már az ötödik percben betalált Balatonfűzfőn, ám a hazaiak a fél­idő derekán válaszoltak és végül simán nyertek (4-1). A Balaton-partiak közül az egyszer eredményes Auerbach Attila teljesítményét emeltük ki. 
 

Izgalmasan alakult a Balatonalmádi SE és a Szentantalfa NVSE küzdelme. A 21. percben már 3-0-ra vezetett a házigazda, az újonc mégis szorossá tudta tenni az összecsapás végét (3-2). A második hazai gólt jegyző Hoffer Levente, illetve Husvéth Balázs került be a játéknap legjobbjai közé. 
 

Bencze János 14 perc alatt duplázott, csapata, az Úrkút SK pedig meg sem állt nyolc gólig Csetényben (8-0). Bence mellett az egyszer szintén eredményes Udvardi Mózes teljesítményét emeltük ki. 
 

A 15. forduló válogatottja, kapus: Filipánics Bálint (Tihanyi FC). 
 

Hátvédek: Rédei Márk (Sümeg VSE), Husvéth Balázs (Balatonalmádi SE), Udvardi Mózes (Úrkút SK). 
 

Középpályások: Kottyán Bálint (FC Zirc), Miskei István (FC Zirc), Auerbach Attila (Fűzfői AK), Hoffer Levente (Balatonalmádi SE). 
 

Támadók: Király Dávid (Tihanyi FC), Czepek Péter (Magyarpolány SE), Bencze János (Úrkút SK). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában