labdarúgó NB III

2021.11.05. 20:30

Derbit játszanak a pápaiak

A BVSC–Veszprém párosítás mellett Pápán rendezik az NB III-as labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának másik rangadóját, melyen a hat mérkőzés óta veretlen, ötödik helyezett Perutz FC a legutóbbi hét találkozóján 21 pontot gyűjtő, második helyen álló Mosonmagyaróvárt fogadja.

Napló-információ

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Számos kidolgozott helyzet és 1-0-s idegenbeli siker – röviden így lehetne összefoglalni a pápaiak Gárdony elleni összecsapását. Weitner Ádám, a pápaiak trénere a helyzetkihasználást leszámítva elégedett volt játékosaival, az elmúlt hetek jó eredményeinek köszönhetően kilenc helyezést sikerült javítani a tabellán. Vasárnap két jó formában lévő csapat találkozik, a Perutz októberben három győzelmet és három döntetlent ért el, míg a vendég óváriak múlt havi mérlege is imponáló, hétből hét győzelem, 27 lőtt és mindössze négy kapott gól, ráadásul a mosonmagyaróváriak a legtöbb gólt lőtték (41) és a második legkevesebbet kapták (11) az eddig lejátszott 15 forduló során.

- Eredményeik és a mutatott játékuk is figyelemre és tiszteletre méltó – méltatta az ellenfelet Weitner Ádám. – Egy jó formában lévő, jó csapattal találkozunk, amelynek a célja a bajnokság megnyerése. Tudom, hogy ez egy nehéz meccs lesz, sajnos egész héten több hiányzóval küzdöttünk, de bízom a csapatomban, azon leszünk, hogy felvegyük a kesztyűt és megnehezítsük a dolgukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában