Balatonfüredi KSE

2021.11.26. 21:18

Megrángathatják az oroszlán bajszát

A Pick Szeged vendége lesz szombaton a Balatonfüredi KSE a férfikézilabda-élvonalban.

Horváth Gábor

A füredi Rodriguez Pedro korábbi csapata ellen léphet pályára

Forrás: Pesthy Márton/Napló

A párosítás akár rangadónak is tekinthető, hiszen az első helyezett fogadja a harmadikat és a különbség csupán négy pont a felek között (úgy, hogy a Szeged egy bajnokival többet játszott), ugyanakkor nem szabad elfelejteni a két egyesület lehetőségei közötti komoly differenciát. A bajnoki listavezető és címvédő Pick Szeged egy BL-élcsapat, míg a balatonfüredieknek idén nem sikerült a selejtezőből bekerülni az Európa Liga csoportkörébe… 
 

Ettől függetlenül a BKSE eddig minden dicséretet megérdemel, hiszen csak a Telekom Veszprémmel szemben maradt alul ebben az idényben, emellett hétszer győzött, egyszer döntetlent játszott. György László alakulata három komoly sikeren van túl, legutóbb a Csurgót fektette két vállra, előtte Gyöngyösön nyert csatát, korábban pedig kiütötte a Tatabányát. 
 

Ami a Tisza-partiakat illeti, Bánhidi Bencéék a Telekom otthonában elért iksz mellett mindegyik bajnokijukat meg- győző fölénnyel húzták be. Az esélyek most is mellettük szólnak, de egy jó formában lévő Füred akár meg is rángathatja az oroszlán bajszát és izgalmassá teheti a meccset. 
 

A Pick Szeged–Balatonfüredi KSE találkozó szombaton 18 órakor kezdődik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában