Visszatértek a siker útjára

2021.11.26. 21:45

Telekom Veszprém: sokat kell még fejlődniük

A csütörtöki Bajnokok Ligája-győzelem után szombaton a Budakalász otthonában lép pályára a Telekom Veszprém a magyar férfi kézilabda-bajnokságban.

B. Virág Rita

Lékai Máté is jól játszott a Motor ellen

Forrás: Penovác Károly/Napló

A Telekom Veszprém visszatért a siker útjára a BL-ben, miután hazai pályán 36-29-re legyőzte az ukrán Motor Zaporizzsját. 
 

A találkozót követően a kilenc gólig jutó Gasper Marguc úgy fogalmazott, nagy szükségük volt már erre a sikerre. Szerinte a BL idei mezőnye nagyon kiegyensúlyozott, és főleg a veszprémiek csoportjában bárki képes legyőzni bárkit. 
 

Momir Ilics, a Telekom Veszprém vezetőedzője azt emelte ki, hogy teljesen más csapatot látott egy hete és most. Ettől függetlenül nem volt maradéktalanul elégedett, mert főleg az első játékrészben nagyon lassúak voltak támadásban. A visszarendeződésre is felhívta a figyelmet. Azt mondta, sokat kell még fejlődniük, és ehhez rengeteget kell dolgozni is. 
 

Szombaton pedig itt az újabb megoldandó feladat, a magyar bajnokságban a Budakalász vendégeként szerepelnek a bakonyiak. A házigazda, amelyet az egykori veszprémi kedvenc, Csoknyai István szakvezető irányít, jelenleg ötödik a pontvadászatban tíz ponttal, míg a Telekom a második 17 egységgel. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában