Megye II.

2022.01.17. 07:59

Balatonfüredi FC: zsinórban meccselnek

A mögöttünk hagyott héten újabb két előkészületi mérkőzést játszott a Balatonfüredi FC: szerdán a megyei II. osztályú Csabrendek FC ellen 9-0-ra nyertek, míg szombaton délelőtt a megyei I-es Technoroll Teskánd KSE 4-2-re győzte le a Balaton-parti együttest.

Juhász-Léhi István

Fotó: Balogh Akos

Borgulya István, a Füred edzője a Naplónak elmondta, a szombati találkozó előtt négy labdarúgója belázasodott, így összesen tizenketten voltak a felnőtt keretből. Úgy tervezték, hogy a keret a meccsen "félidőzni" fog, de a betegségek miatt ez a forgatókönyv nem valósulhatott meg. Így azok, akik 65. percig a pályán voltak az edző elmondása szerint jól teljesítettek, hiszen akkor még vezetett csapata 2-1-re. Utána kijött az, hogy a felkészülés közepén járnak és a cserék - köztük több próbázó - sem vették fel a ritmust, fizikailag és fejben is elfáradtak, az ellenfél pedig kihasználta lehetőségeit. 

Hétfőre több próbajátékost is vár a Balatonfüredi FC, és mindezekkel együtt bízik abban, hogy a maródiak egy része is visszatér, akikkel szerdán 18 órától újabb előkészületi találkozón léphet pályára a Füred, amikor is a tervek szerint a Főnix FC-t látják vendégül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában