Utánpótlás

2022.01.27. 20:44

Ezüstérem jutott a Tigris Kupán

Csak büntetőkkel maradt alul a VFC USE U11-es alakulata a rangos utánpótlástorna, a Tigris Kupa döntőjében.

B. Virág Rita

Ezüstéremmel tért haza a VFC USE U11-es csapata Fotó: a szervezők

A répcelaki sportcsarnok adott otthont a nyolccsapatos tornának, ahol két négyes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. A VFC USE U11-es alakulata az ETO FC Győrrel, a szombathelyi Király SE-vel és a Szent Pál Akadémiával került egy kvartettbe. Fischer Norbert tanítványai előbb 0-0-ra végeztek a Szent Pállal, majd 3-0-ra kikaptak az ETO-tól, aztán 1-0-ra megverték a Király csapatát, így a második helyen zártak a csoportjukban és elődöntőt játszhattak. 

A fináléba jutásért az ETO a Gyirmóttal találkozott, 1-1-es döntetlen eredményt hozott kettejük összecsapása, végül büntetőkkel utóbbi csapat jutott tovább. A másik mérkőzésen a Veszprém 0-0-ra végzett a ZTE-vel, itt is büntetők döntötték el a meccs sorsát az előbbi gárda javára (7-6). 

A döntő ismét kiegyenlített csatát hozott, 0-0-s eredmény után a Gyirmót 2-0-ra hozta a büntetőket, ezzel megszerezve a tornagyőzelmet, míg a VFC USE fiataljai a második helyen végeztek. 

Az érmeket a fiatalok Gera Zoltántól, az egykori 97-szeres válogatott játékostól vehették át. A csapat tagjai: Halmágyi Soma, Andor Dániel, Grósz Krisztián, Göndőcs Bálint, Szilágyi Gergő, Molnár Mátyás, Horváth Regő. Edző: Fischer Norbert. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában