Futsal diákolimpia

2022.01.05. 12:58

Országos döntőbe jutott a Noszlopy

Rendkívül magabiztos teljesítményt nyújtva, első helyről kvalifikálta magát a futsal diákolimpia országos döntőjébe a Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium.

B. Virág Rita

A veszprémi Noszlopy iskola (feketében) könnyedén jutott be az országos döntőbe

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Noszlopy iskola volt a házigazdája a futsal diákolimpia egyik országos elődöntőjének, ahol a hazaiak mellett a Fejér megyei bajnok, a Ciszterci Szent István Gimnázium, a Komárom-Esztergom megyei első, a tatabányai Bárdos László Gimnázium, valamint a vasi megyei ezüstérmes, a Szombathelyi Műszaki SZC Gépipari és Informatikai Technikum gárdái küzdöttek a minél jobb helyezésekért.

Palotai Nándor testnevelő tanítványai az első mérkőzésen 3-0-ra verték a tatabányaiakat, majd szintén 3-0-ra a szombathelyieket, aztán nagy csatában fektették két vállra a fehérváriakat (2-1). Ezzel a Noszlopy megnyerte a csoportját és biztosan kvalifikálta magát az országos döntőbe, amit a hétvégén Veszprémben rendeznek meg.

A finálé már pénteken a megnyitóval kezdetét veszi, amit 19.30 órakor tartanak a Március 15. úti sportcsarnokban. Másnap négy hármas csoportban kezdődnek meg a küzdelmek az említett Március 15. úti sportcsarnokban és a Noszlopy iskola munkacsarnokában. Miután kialakulnak a helyezések egyenes ágon folytatódnak tovább a csatározások. A bronzmeccset vasárnap 12.30 órakor, a döntőt 13.10 órakor rendezik a Március 15. úti helyszínen.

Fontos megjegyezni, hogy Veszprém megyét a Noszlopyn kívül az ajkai Bánki Donát Intézményegység képviseli megyei bajnokként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!