Hétközi forduló következik

2022.03.09. 08:00

Nem könnyű Békéscsabán nyerni

Hétközi fordulóval folytatja a labdarúgó NB II mezőnye, az ajkaiak szerdán Békéscsabára látogatnak.

Horváth Gábor

Vizler Lászlóék az előző három hétvégén nem találtak legyőzőre Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az előző három körben nem kapott ki az FC Ajka, amely hazai pályán legyőzte (1-0) a Pécset, majd idegenben jobbnak bizonyult (2-0) az ETO FC-nél. Múlt vasárnap a Nyíregyháza együttese elleni hazai sikerhez sem kellett volna sok, a vendégek egy perccel a lefújás előtt, a ráadásban egyenlítettek (1-1).

A Veszprém megyeiek a tizenkettedik helyet foglalják el a 20. csapatos tabellán. Az együttes következő ellenfele az a Békéscsaba lesz, amely hosszú ideje nem tudott mérkőzést nyerni. A lila-fehérek legutóbb az idei első játéknapon, január 30-án ünnepelhettek, aznap biztosan fektették két vállra a Dorogot (4-1). A folytatásban az alföldi gárda kikapott Tiszakécskén, Szentlőrincen, valamint a Soroksár otthonában, hazai pályán pedig a Budaörssel és a Haladással is döntetlent játszott. A csapat szezonbeli mérlegéhez hozzátartozik, hogy pályaválasztóként nem könnyű legyőzni a csabaiakat, akik legutóbb október elején maradtak alul stadionjukban, akkor a Vasas FC távozott három ponttal.

A Békéscsabát az ajkaiak korábbi mestere, Schindler Szabolcs irányítja.

A felek legutóbbi csatáját, tavaly szeptemberben a Veszprém megyei alakulat nyerte meg 2-1-re.

A szerdai mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában