Teremfoci

2022.03.01. 14:58

Szoros csatákat hozott a bajnokság

Véget ért a Balatonfüreden rendezett körzeti téli teremlabdarúgó-bajnokság, amelynek résztvevői január eleje óta küzdöttek. A Kispadosok csapata lett a bajnok, a második vonalban az ABA Wood ünnepelhetett, a harmadosztályt a Cselzi FC nyerte.

Horváth Gábor

Idén a Kispadosok csapata szerezte meg az első osztályú bajnoki címet

Forrás: a szervezők

A hagyományoknak megfelelően selejtezővel kezdték a küzdelmet a balatonfüredi téli teremlabdarúgó-bajnokság résztvevői, idén 24 csapat nevezett a sorozatra.

Az első szakaszt követően, az eredmények alapján három osztályba sorolták az együtteseket, amelyek aztán körmérkőzéses rendszerben döntöttek a helyezések sorsáról.

A találkozókat hétvégente rendezték a Balaton Szabadidő Központban.

Az első- és a másodosztályban egészen az utolsó körig nyitott volt az első hely sorsa. Előbbiben végül a Kispadosok szerezte meg a bajnoki címet. A második vonalban az ABA Wood ünnepelhetett, érdekesség, ott három csapat is azonos pontszámmal végzett, a szabályok szerint az egymás elleni eredmény döntött közöttük.

A harmadosztályban a Cselzi FC a mezőny egyetlen hibátlan alakulataként nyerte el az aranyérmet.

Betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt két együttes nem tudta befejezni a sorozatot, őket a harmadik hiányzás után kizárták, így az első és a második ligában hét-hét alakulat zárt.

Az utolsó forduló eredményei: Tótvázsony-Lazy IC 0-2, Cselzi FC-Genezis Trans 7-1, Lénárt Auto-Misztiqum-Zibunda 2-2, Eldorado-Pocca Pince 4-3, Bádogos-Kertdoki Alsóörs 2-4, Autógenerál FC Junior-Kispályások 5-2, Red Scorpions Pécsely-V. M. I. 3-0, Nívó-Cosmos 2-0, Hentellér-Kispadosok 1-1, NBU-Építő Tihany-Aromax 1-3.

A végeredmény, I. osztály: 1. Kispadosok 11 pont, 2. Kertdoki Alsóörs 9, 3. Bádogos 9, 4. Aromax 8, 5. NBU-Építő Tihany 7, 6. REFI 7, 7. Hentellér 6.

II. osztály: 1. ABA Wood 12, 2. Eldorado 12, 3. Nívó 12, 4. Cosmos 10, 5. Zibunda 8, 6. Lénárt Auto-Misztiqum 5, 7. Pocca Pince 1.

III. osztály: 1. Cselzi FC 21, 2. Lazy IC 13, 3. Autógenerál FC Junior 13, 4. Red Scorpions Pécsely 9, 5. Tótvázsony 9, 6. Genezis Trans 9, 7. V. M. I. 7, 8. Kispályások 1.

A Balatonfüredi Kispályás Labdarúgó Szövetség következő rendezvénye a Március 15. Kupa lesz. A nemzeti ünnepen tartott, hagyományos megmérettetésnek a Református Általános Iskola műfüves pályája ad otthont, nevezni március 7-éig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!