Hétközi forduló

2022.04.12. 13:39

Balatonfüredi FC: megállni tilos!

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában a MOL Fehérvár II csapatát fogadja a Balatonfüred szerdán 16 órától.

Juhász-Léhi István

Forrás: Pixabay

- Sokáig nem ülhettünk a babérjainkon, itt a hétközi forduló, újra pályára kell lépnünk – kezdte a Naplónak Borgulya István, a füredi futballcsapat edzője. - A veszély nem múlt el, annak ellenére sem, hogy elkerültünk a kieső helyről. Ebben a zónában egyre több csapat van, szerdai ellenfelünk is idetartozik. Az, hogy kiket mozgósítanak, a meccs előtt derül ki. Ugyanakkor teljesen mindegy, hogy kik jönnek Füredre, mert egy célunk van: az, hogy itthon tartsuk a három pontot. Úgy érzem, a csapattal szemben ismét kialakult egyfajta elvárás az elmúlt időszak eredményei alapján. Azért dolgozunk, hogy minél korábban elkerüljünk a veszélyzónából. Szeretnénk folytatni a pontgyűjtést, egyértelműen győzni szeretnénk.

Borgulya István elmondta azt is: továbbra is a támadó futballt preferálja, azonban jelen helyzetükben elsősorban védekezésre vannak berendezkedve, hiszen kieső helyről indultak hónapokkal ezelőtt.

Szabó Bencét négy találkozóra tiltották el – ezt is megírtuk -, ami hátrány a csapat számára, azonban amióta ez tény, az edző a helyettesére koncentrál. 

- Jelenleg az a feladat, hogy a találkozókat mindenképpen gól nélkül, de rúgott góllal hozzuk le. Csak akkor tudunk meccset nyerni, ha támadunk – mondta a füredi edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában