Szoros két félidőre van kilátás

2022.04.22. 20:57

Hazai pályán javíthat a Perutz

Két vereséget követően az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Puskás Akadémia II. ellen folytatja a pontvadászatot a Perutz FC együttese.

Napló-információ

Forrás: Penovác Károly/Napló

A bakonyaljaiak hazai pályán szerepelnek, ahol a nehézségek ellenére a három pont a cél. A legutóbbi három bajnoki mérkőzésén három pontot gyűjtött a pápai alakulat, az érdi, idegenbeli sikert követően a Veszprém és a Bicske is 1-0 arányban győzte le Weitner Ádám együttesét. A pápaiak vezetőedzője eltiltás miatt egyik mérkőzésen sem ülhetett le a kispadra, ám ez nem magyarázat az elmúlt két összecsapás visszafogottabb eredményére. 

– Az Érd elleni meccset úgy hoztuk le, ahogy kell, minden szempontból elégedett voltam – tekintett vissza Weitner Ádám. – A Veszprém ellen igazi rangadót vívtunk, feszült légkör, sok párharc jellemezte a 90 percet, ahol több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, egy pontot érdemeltünk volna, sajnos egy figyelmetlenség miatt kikaptunk, amihez a játékvezető és az asszisztens közötti rossz kommunikáció is hozzájárult. De még ebből is fel tudtunk állni, hiszen Bicskén stabil volt a védekezésünk, jó minőségben futballoztunk, sajnos olyan fegyelmezetlenséget követtünk el, ami a hazaiak javára döntötte el a találkozót. 

Ha az elmúlt hetek statisztikáit vesszük alapul, szoros két félidőre van kilátás, a Perutz és a Puskás csapatát mindöszsze két pont és két helyezés választja el egymástól, Hanzl Mátéék két vereséggel, a felcsútiak két győzelemmel készülhetnek a bajnokira. 

– A Puskás első csapata a mérkőzés előtti napon lép pályára az NB I.-ben, így nem tudom, milyen kerettel érkezik az ellenfél, most is igyekszünk inkább magunkra koncentrálni. Mindenképp javítani szeretnénk, a játékosok hozzáállása jó, de a Bicskén látott fegyelmezetlenség nagy fejtörést okoz a szakmai stáb számára. Sok a feltörekvő fiatal a Puskásnál, ők rutinos, az NB I.-ben sokat megélt labdarúgókkal egészülnek ki, szervezett csapat, jól szerepelnek tavasszal. Mindent meg fogunk tenni, hogy a nehézségek ellenére ismét győztesen hagyjuk el a pályát. 

A mérkőzést április 24-én, vasárnap 17 órától rendezik a Perutz-stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában