Bokszgála

2022.04.28. 09:00

Ismét a ringben Törteli Balázs ökölvívó

Hosszú kihagyás után nemrég szép sikerrel tért vissza a ringbe Törteli Balázs ökölvívó, aki holnap ismét a kötelek közé lép.

HG

Törteli Balázs (jobbra) nyert Székesfehérváron Fotó: a szervezők

A veszprémi származású, székesfehérvári bokszoló április elején négy év kihagyás után szerepelt ismét profi mérkőzésen. A Székesfehérváron rendezett gálán négy menetben, pontozással gyűrte le ellenfelét. 
– Jól ment a bunyó, azzal együtt, hogy érezni lehetett a kihagyást. Komoly ellenfelet kaptam, olyat, aki akart bunyózni, remek meccset vívtunk. Nagyon jólesett, hogy sokan szurkoltak nekem, rengetegen érkeztek Veszprémből is a telt házas eseményre – mondta a Naplónak Törteli Balázs, aki pénteken ismét a kötelek közé lép, ezúttal Budakalász lesz a helyszín. 
– Bacskai Balázsé lesz a főmeccs, a televízió több mérkőzést is élőben közvetít. Az én ellenfelem a szerb Senad Karics lesz, aki nagyon jó amatőr ökölvívó volt. Erős rivális, nagy szintlépés lesz ez most nekem, de komoly terveim vannak, a jövőben címmeccseket szeretnék vívni. Velem számolni kell, most azért dolgozom, hogy ezt megmutassam. 
A budakalászi gála pénteken este 19 órakor kezdődik. 

 

Címkék#boksz#gála

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában