Meccslatolgató

2022.04.29. 12:35

Tavaszi formában majálisozna a Füred FC

Bicskei TC - Balatonfüredi FC találkozó lesz a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 33. fordulójában. A találkozó - amelyet Katona vezet majd - 18 órakor kezdődik vasárnap.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mielőtt belevágtunk volna a meccslatolgatóba, arra kértük Borgulya Istvánt, a fürediek edzőjét, beszéljen a múlt heti, Veszprém elleni sikerről.

- Egy harmadik helyezett, jó csapat ellen sikerült nyernünk. Jó meccs volt, amit megbeszéltünk, az a pályán megvalósult, aminek győzelem lett az eredménye - vont gyors mérleget a BFC mestere, aki kérdésünkre, hogy mennyire dobja fel egy ilyen siker csapatát, úgy felelt:

- A csapatnak természetesen jót tesznek a hasonló sikerek, de úgy érzem, nem ebből az egy meccsből kell "élnünk", hiszen a tavaszi formánkat és eredményeinket nézve benne volt az, hogy nyerhetünk - fogalmazott. - A tavaszi szereplésünk jó, ezt szeretnénk folytatni. Ha megnézzük az elmúlt tíz forduló eredményeit, akkor a 6. helyen állunk. Ezen az úton kell tovább mennünk céljaink érdekében. Az viszont tényleg tény, hogy a Veszprém legyőzése komoly skalp. Egy megyei rivális legyőzése valóban erőt és önbizalmat adhat a folytatásra.

A Bicske 5. helyen áll jelenleg, ez sem tűnik könnyű kiruccanásnak, vetettük fel. Borgulya István pörgös, jó találkozóra számít. Úgy vélte: a sorsuk a saját a kezükben van, amivel élni szeretnének, s természetesen pontért, pontokért utaznak a Fejér megyei csapat otthonába. Céljaik elérése érdekében a majd' teljes csapat rendelkezésére áll az edzőnek, néhány apró sérüléstől eltekintve mindenki bevethető, eltiltottja sincs a piros-fehéreknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!