Utolsó forduló a rájátszásban

2022.05.20. 19:56

Futsal NB I: maradt még remény

Hétfőn este rendezik meg az utolsó fordulót a futsal NB I. rájátszásában. A veszprémiek a DEAC-ot fogadják, abban a reményben, hogy sikerül beverekedniük magukat a bajnoki fináléba.

Horváth Gábor

Forrás: Pixabay

Kedden idegenben veszített rangadót a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a Berettyóújfalu vendégeként 2-1 arányban maradt alul. 
A hazaiak mindkét félidő elején betaláltak, a bakonyiaknál Rutai szabadrúgásból volt eredményes. Ez az eredmény azt jelentette, hogy Fehér Zsolt csapata távol került a második hely megszerzésétől, ezzel attól, hogy bajnoki finálét játsszon az alapszakasz- és rájátszásgyőztes Haladással. A Berettyóújfalu előnye három pont az utolsó kör előtt, azaz egy veszprémi siker mellett a nagy rivális botlása is szükséges ahhoz, hogy Tatai Józsefék visszaelőzzenek. 
A Balaton Bútor FC Veszprém hazai környezetben zárja a rájátszást, a negyedik helyen álló, szintén 11 pontos Debrecent fogadja. A Berettyóújfalu utazni fog, a már biztosan ötödik Újpest vendége lesz. A mérkőzések hétfőn 19.30-kor kezdődnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában