A hajrában egyenlítettek

2022.08.17. 20:38

Megszerezte első bajnoki pontját a Balatonfüred

A meccs elején vezetett, a hajrában egyenlített a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III nyugati csoportjának negyedik fordulójában szerdán.

MW

A piros mezes BFC a hajrában egyenlített idegenben

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Gyirmót FC Győr II.–Balatonfüredi FC 2-2 (2-1)
Gyirmót, Alcufer Stadion. V.: Nyekita.
Gyirmót FC Győr II: Kecskés - Vajda (Lányi B., 78.), Görcs, Wágenhoffer, Babayigit - Lázár - Tarsoly, Nagy K.  (Lányi D., 66.) - Rátonyi (Dán, 74.), Mayer, Ominger. Edző: Ördög József.
Balatonfüredi FC: Sevinger - Farkas, Imre I., Csikós (Vér, 72.), Szalai, Leidl (Ott, 72.), Burucz, Pécseli, Bartha, Szabó B., Bene. Edző: Borgulya István.
Gólszerzők: Mayer Á. (20.), Rátonyi (40.), ill. Csikós (10.), Pécseli (84.).
A Gyirmót FC Győr II. otthonába volt hivatalos a hétközi fordulóban a Balatonfüredi FC, amely nem kezdte jól a szezont. Borgulya István legénysége az első három fordulóban egyetlen pontot sem tudott szerezni.
Ezúttal viszont jól kezdte a találkozót.
A győri kötődésű Csikós révén a vendégek szereztek vezetést, de büntetőből gyorsan egyenlített a Gyirmót II, amely szünetig fordított. Már úgy tűnt, sikerül a kék-sárgáknak otthon tartaniuk mind a három pontot, ám pár perccel a vége előtt egalizált a füredi csapat.
A Balaton-partiak ezzel megszerezték első pontjukat a 2022/2023-as szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában