Kézilabda

2022.08.20. 11:35

Zdolik megszórta a Füredet, csapata mégis kikapott

A szünetben négy gólos hátrányban volt, mégis magabiztos sikert aratott felkészülési mérkőzésen a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata. A hazaiaknál Szöllősi Balázs nyolcszor talált kapuba, a vendégek legeredményesebbje egy volt füredi átlövő volt.

Horváth Gábor

A korábbi horvát válogatott Zlatko Horvat lő büntetőt Andó Ariánnak Fotó: BKSE

Fotó: Szente Benjamin

BKSE-Dabas 32-25 (12-16)

Balatonfüred. V.: Felhő, Öcsi. Balatonfüredi KSE: Andó, Tóth M. (kapusok), Bóka 4, Ág 1, Sretenovics 3, Szöllősi B. 8 (5), Határ, Németh B., Szmetán M. 2, Gostovics 3 (1), Hornyák P. 4, Brandt 1, Vajda 1, Dénes 1, Szűcs B. 4, Kemény. Edző: György László.

A dabasiak legeredményesebb játékosai: Zdolik 7, Szöllősi Sz. 6.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

Hétméteresek: 6/6, ill. 3/1.

Egy 6-0-s szériával kezdett a Dabas, ami meg is határozta az első félidőt. A korábbi füredi átlövő, a Tatabányától igazolt Zdolik Bence nagyon élt, a dabasiak 13-7-re vezettek, ebből a különbségből faragott két gólt a szünetig a BKSE.

Fordulás után Bóka és Szmetán lőtt együttesen öt találatot, miközben a vendégek nem tudtak eredményesek lenni. Ezzel 20-19-re vezetett a Füred, amely a folytatásban nem engedte ki a kezéből a vezetést, és biztosan győzött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában