Gólokkal tért vissza a csapatkapitány

2022.09.02. 21:16

Háromból három siker a futsal NB I-ben

Újabb magabiztos sikert aratott a veszprémi futsalcsapat, amely pénteken este idegenben szerzett három pontot.

Horváth Gábor

A Veszprém (a képen a brazil Everton) eddig hibátlan ebben a szezonban

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Nyírbátor-1. FCV 1-4 (0-2)
Nyírbátor. V.: Kovács G., Muhari, Juhász. Nyírbátori SC: Opre – Szőcs, Szentes-Bíró, Siska, Csoma. Csere: Tóth K., Nagy Zs., Szabó S., Kerekes, Molnár R., Rácz, Lakatos, Hadházi, Orosz. Edző: Baksa Csaba.
1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Dorogi, Bencsik Á., Gerencsér. Csere: Koncsol, Fridrich, Molnár R., Kártik, Everton, Gavrilovics, Fellembek, Bartha. Edző: Fehér Zsolt.
A szezon elején eltiltását töltő Tatai József a harmadik fordulóban visszatérhetett, a csapatkapitány nem maradt sokáig gól nélkül, a hetedik percben az ő találatával vezetett a Veszprém (0-1). Még ugyanebben a percben a szerb Gavrilovics is betalált (0-2), és az első félidőben már nem rezgett többet a háló.
A második játékrészben szépíteni tudott az NB I-es újonc, de a keretében több rutinos játékost is foglalkoztató Nyírbátor: Szőcs a 33. percben volt eredményes, 1-2.
Nem sokkal később Everton értékesített büntetője ismét kétgólos különbséget (1-3) jelentett, a végeredményt az utolsó percben Tatai állította be, 40. perc: 1-4.
A veszprémiek legközelebb, szeptember 8-án az Újpestet fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!