Labdarúgó NB II

2022.10.21. 13:47

A listavezetővel csap össze az FC Ajka

A szezont remekül kezdő és még mindig veretlen Pécsi MFC otthonába utazik hétvégén a labdarúgó NB II-ben a három mérkőzés óta nyeretlen FC Ajka.

Balogh Dávid

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Veszprém megyei együttes a tabella 12., míg a hazaiak az első helyről vághatnak neki a találkozónak. A zöld-fehér együttes vendégként eddig ebben az idényben öt mérkőzésen szerepelt, ezeken két pontot sikerült gyűjtenie. A pécsi csapat mérlege hazai pályán hat mérkőzésből öt győzelem, illetve egy döntetlen. A két együttes eddig tizenkét alkalommal találkozott egymással a másodosztályban, ezeken a mérkőzéseken nyolcszor a Baranya megyeiek hagyhatták el három ponttal a pályát, és két bakonyi siker mellett kétszer pontosztozkodás lett a vége. A felek legutóbb februárban játszottak egymással bajnoki mérkőzésen, akkor Gaál Bálint 37. percben szerzett találatával az Ajka nyert saját közönsége előtt 1-0-ra. A Pécsi MFC–FC Ajka labdarúgó mérkőzés ma 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában