Teskánd–VLS

2022.10.09. 18:14

Meg sem álltak fél tucat gólig a veszprémiek

Kiütéses sikert aratott a veszprémi labdarúgócsapat vasárnap idegenben az NB III. nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly

Teskánd–VLS 0-6 (0-2)
Teskánd. V.: Hartung. Technoroll Teskánd: Pergel D. - Bekő (Bailo, 67.), Simonfalvi, Pergel B.,  Hetesi, Lórántfy (Honfi, 61.), Potyi (Kiss P., 82.), Bontó (Fábián, 82.), Bedő, Szabó M., Bolla (Molnár A., 61.). Practical VLS Veszprém: Héninger - Dobsa, Ulbert (Dömötör, 61.), Major (Végh, 61.), Gálfi (Bakos, 71.), Tóth M., Kovács D., Iszlai, Varga, Krebsz, Zachán. Edző: Pető Tamás.
Már az ötödik percben betalált a vendégcsapat, egy beadás után Dobsa a rövidre érkezve, fejjel csúsztatott a kapuba, 0-1.
A 45. percben büntetőt rúghatott a VLS Major buktatásáért, Iszlai higgadtan lőtt a kapuba, a kapus az ellenkező irányba mozdult, 0-2.
Fordulás után, a 46. percben bal oldali támadás végén Kovács beadását Major hét méterre a kaputól átvette, és egy csel után a rövidbe lőtte a játékszert, 0-3. Nem sokkal később megfogyatkozott a házigazda, az 54. percben Bedő kapta meg második sárga lapját. A 60. percben Iszlai szépen indított balra, Kovács elszaladt, nagyívű beadását Major akrobatikus, félolló szerű mozdulattal 11 méterről a hosszúba lőtte, 0-4.
A 82. percben remek mélységi passzt adott Varga Bakosnak, aki  kapura fordult és 18 méterről a hálóba bombázott, 0-5.
A 86. percben Tóth Martin ment el a bal szélen, beadására Bakos érkezett a legjobban, öt méterről volt eredményes úgy, hogy a földre, a kapus lába mellé fejelte a labdát, 0-6.
Semmi sem veszélyeztette a veszprémiek magabiztos győzelmét, a vendégek úgy értek el fél tucat találatot, hogy Pergel kapus többször is bravúrral védett. A VLS legközelebb, vasárnap Érden lép pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában