Kézilabda NB I

2023.02.23. 17:00

Fejér-B.Á.L. Veszprém: fontos, hogy higgyenek magukban

Kiegyensúlyozott produkcióra lesz szüksége a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek február 24-én (péntek, 18 óra) a HÉP Cegléd otthonában, hogy az NB I alsóházi rangadóján számára megfelelő eredmény szülessen, a legjobb az lenne, ha a csatára valamennyi kézilabdázója éles lenne.

Király Ferenc

Forrás: Pixabay-illusztráció

A Montpellier HB elleni keddi Európa-liga-fellépés – majd a Franciaországból történő hazautazás – után szusszanni sem volt idejük a bakonyiaknak, mert már mehetnek is az újabb bajnoki mérkőzésükre. Amit a nemzetközi kupakötelezettségük és az idő rövidsége miatt szerettek volna vasárnap megvívni, ám az ellenfél ebbe nem ment bele: így az osztály sereghajtója pénteken fogadja az élvonalban múlt héten diadalmaskodó 12. helyezettet. A mieink ősszel, ha nem is könnyen, de az utolsó negyedórában mutatott ellenállhatatlan játékukkal elpáholták az újoncot (28-24). Éles Benedekék a találkozón kétszer is nagy, többgólos hátrányból jöttek vissza, szurkolóik nagy örömére. A csapatoknak azóta kevés babér termett, így mostani párharcuk különleges jelentőséggel bír, a jövőbeni NB I-es tagságukra is kihatással lehet.

A veszprémieknek a kedd-szombati ritmusban nehéz „működőképes” teljesítményt nyújtaniuk, ezért szakmai stábjuknak rendre ki kell centiznie a munka mennyiségét. Kérdés, hogy ezúttal milyen állapotban lesznek. Egy biztos, nem frissek, így még nehezebb dolguk lesz az exveszprémi Iman Jamalival (hat mérkőzés, 57 gól) és Császár Gáborral felálló ceglédiek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában