Újabb biztos siker

2023.03.18. 21:18

Az izlandi szélső volt a legeredményesebb

A csütörtöki 43-30-as kupasikert követően szombaton, a bajnokságban 38-29-re nyert a Gyöngyös ellen a Telekom Veszprém kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly/Napló

Gyöngyös–Telekom Veszprém 29-38 (12-22)

Gyöngyös, 1300 néző. V.: Rontó, Szanyi. Gyöngyös: Tomic, Bartucz (kapusok), Nkousa, Potisk 3, Mátyás 2, Varsandán 9, Gábori 3, Lakosy 1, Schmid, Gerdán, Schäffer 3, Gyallai, Hamidovic 3, Gráf 2, Jóga 2, Menyhárt 1. Edző: Bíró Balázs.

Telekom Veszprém: Corrales, Mikler K. (kapusok), Nilsson 3, Elísson 9, Ligetvári 4, Gasper Marguc 4, Lauge 1, Strlek 3, Lukács P. 2, Remili 3, Mahé 2, ed-Dera, Ilic Z., Pesmalbek 6, Vajlupov 1, Sipos. Edző: Momir Ilics.

Kiállítások: 4 perc, ill. 12 perc.

Hétméteresek: 6/4, ill. 1/1.

A felek másodszor találkoztak a héten: csütörtökön a Magyar Kupában a Veszprém Arénában rendeztek Telekom-Gyöngyös meccset. A bakonyiak biztosan, 43-30-ra nyertek és jutottak be a sorozat négyes döntőjébe.

A bajnoki találkozón sem volt sok kérdés, a jó hazai kezdés után hamar kiütközött a két alakulat közötti jelentős különbség.

Bíró Balázs: - A Veszprém megmutatta, hogy milyen jó csapat és azt, hogy milyen iramban kézilabdáznak a Bajnokok Ligájában. Bízom benne, hogy tudunk tanulni ebből a meccsből.

Momir Ilics: - Az első félidőben nagyon jól játszottunk, sokat futottunk, védekezésben pedig agresszívak voltunk. A nagyobb előny birtokában, a második játékrészben más volt a hozzáállásunk, de ez nem is csoda, hiszen fontos feladatok állnak előttünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában