Az ellenfél a bennmaradásért harcol

2023.05.04. 15:00

Idegenben a füredi kézisek

A bennmaradásért harcoló Cegléd vendégeként lép pályára pénteken a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

Jó formában vannak a Balaton-partiak

Fotó: Pesthy Márton/Napló-archív

A fürediek az ötödik, a ceglédiek a 13. helyen állnak a tabellán. A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik Abonyban. A BKSE legutóbb április 22-én lépett pályára és verte meg magabiztosan a vendég Budakalászt, a találkozó 33-26-os végeredményt hozott. A Balaton-parti alakulat már hat meccse veretlen, ebből ötször nyert, egyszer döntetlent játszott. Dicséret illeti a csapatot, mert ezt a szép sorozatot úgy építette fel, hogy folyamatosan sérülések nehezítették a dolgát, alapemberek estek ki hosszú időre.

Cegléden esélyesként lépnek pályára a fürediek, de nem lesz könnyű dolguk, mert a házigazda komoly versenyben van a bennmaradásért. A ceglédiek jelenleg két ponttal állnak rosszabbul, mint a tabellán előttük álló Fejér-B.Á.L. Veszprém. Intő jel lehet a vendégeknek, hogy a Cegléd az előző két hazai meccsét egyaránt csupán egy góllal veszítette el, a Komló 27-26-ra, a Csurgó 25-24-re tudott nyerni Abonyban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!