Sikeres vívóverseny

2023.05.03. 11:48

Kilenc érmet szereztek a tapolcaiak

Összesen 17 tapolcai vívó lépett pástra a szolnoki országos utánpótlás párbajtőr-megmérettetésen. A Veszprém vármegyei város klubját erősítő fiatalok kilenc érmet szereztek.

Horváth Gábor

Konczek Lina volt az egyesület legeredményesebb versenyzője Fotó: Tapolca Vívóklub

Keszler Dávid edző tájékoztatása szerint a gyerekek felkészültem érkeztek Szolnokra és nagyot küzdöttek. – Mindenki koncentráltan és fegyelmezetten vívta végig a versenyét. Volt olyan vívó, aki délelőtt 10 órakor már a páston állt, és este 20.30-kor még vívott. Nagyon sikeres hétvégét zártunk. Rá is fért a gyerekekre a siker, pluszmotivációt kaptak a folytatáshoz, mert látják, hogy a befektetett kemény munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Ráadásul ezek a többnapos versenyek kiváló csapatépítők is egyben, szuper kis közösség alakult ki a gyerekek között. 

A tapolcaiak eredményei, törpici fiú: 7. Hegyi Kristóf. Törpici lány: 5. Bicsérdi Kamilla. Újonc fiú: 5. Tarsoly Csanád.

Serdülő lány: 6. Konczek Lina. Kadet fiú: 3. Süketes Miklós, ...8. Makkos Bence. Kadet lány: 2. Tarsoly Borbála, ...8. Konczek Lina. Kadet lány csapat: 3. Tapolca Vívóklub (Tarsoly, Cserép, Konczek, Konkoly). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!