Fejér-B.Á.L. Veszprém

2023.10.19. 13:47

Akarniuk kell a sikert

Sok mindenben kell javulni a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek ahhoz, hogy október 21-én (szombat, 18 óra) eredményes legyen a HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonában. Igaz, még az is elég lehet, ha az aktívái a legutóbb mutatottnál jobb napot fognak ki.

Király Ferenc

Fontos mérkőzés előtt a Fejér B.Á.L. Veszprém

Forrás: Archív fotó: Nagy Lajos

A bakonyiak az NB I hatodik fordulójában hazai pályán maradtak alul a kezdéskor még sereghajtó Carbonex-Komló ellen (25-29), így fontos pontokat hullajtottak. A mieink támadásai nem voltak gördülékenyek, többször biztos helyzetben remegett meg a kezük, hiába küzdöttek, nem kézilabdáztak jól, gyakran mutatkoztak pontatlannak. Ez azt eredményezte, hogy a másik oldal felőrölte az ellenállásukat, csak egy-két gólra tudtak feljönni. A szakmai stábjuk – Balogh kapus védései mellett – leginkább annak örülhetett, hogy Fazekas Máté élete első élvonalbeli fellépésén extra teljesítményt nyújtott, „jelezte”, hogy új tehetség született.

A gyöngyösiek eddig egy diadallal gyűjtöttek többet Szmetán Péteréknél, a négy pontjukat a PLER és a Komló legyőzésének köszönhetik. Legutóbb az újonc egriek otthonában kaptak ki (31-28). A veszprémiek egy jó csapattal veszik fel a harcot, magyarán biztos, hogy Heves vármegyében is meg kell majd küzdeniük a pontokért. Ennek érdekében az előzőnél nagyobb elszántsággal és lendülettel kell viaskodniuk, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy a rivális náluknál jobban akarja a sikert. Nem szabad megilletődöttnek sem lenniük, meg kell tanulniuk nyerni. A felvillanások nem lesznek elegendők, a győzelemhez olyan mentalitásra és győzni akarásra lesz szükségük, ami két pontot hozhat a konyhára. Mint mondták: próbálnak mindent megtenni, maximálisan felkészülni a gyöngyösiekből, tartani magukat a megbeszéltekhez, mert csak úgy tudnak előrébb lépni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!