Őszi zárás

2023.11.25. 12:14

A legjobb formában lévő csapatot fogadják a fürediek

Elérkezett az idei utolsó forduló a labdarúgó NB III-ban, a balatonfürediek hazai pályán zárják a 2023/2024-es szezon őszi részét.

Horváth Gábor

A fürediekre ismét kőkemény feladat vár

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A 17. fordulóval zárul a futball NB III idei küzdelemsorozata. 

Nincs könnyű dolga a Balatonfüredi FC-nek, amely az utóbbi hetekben hullámvölgybe került: négy bajnokit vívott meg nyeretlenül, mindössze egy pontot gyűjtve. A teljesítménnyel nem is volt akkora gond, többnyire, a sorsolás nehézsége mellett a szerencse is elpártolt kicsit a Balaton-partiaktól, akik ezen a héten már egyszer pályára léptek, pótolt meccsen 3-1-re kaptak ki otthon a III. Ker. TVE alakulatától. A BFC most újra egy élcsapattal találkozik, a harmadik pozíciót elfoglaló Bicskei TC lesz a vendége. A Fejér vármegyeiek remek sorozatot (négy siker zsinórban, kilenc meccses veretlenség) tudhatnak maguk mögött, azonban a fürediek – akik kilencedikek a tabellán – korábbi formájukat visszahozva eséllyel vehetik fel a harcot a vendégekkel szemben.

A 17. forduló programja az NB III északnyugati csoportjában, vasárnap, 11.00: ETO Akadémia-Csornai SE, Puskás Akadémia II.-Gyirmót FC Győr II., 13.00: Komárom-Kelen SC, Szombathelyi MÁV Haladás VSE-Veszprém, ZTE II.-Tatabánya, Budaörs-Dorog, Balatonfüred-Bicske, Sopron-III. Ker. TVE. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!