Büszkeség

2023.11.19. 14:11

Micsoda küzdelem volt! Ezüstérmes a balatonfüredi Kocsis Csillag a SUP világbajnokságon

Ezüstérmet szerzett Kocsis Csillag a thaiföldi SUP világbajnokságon november 19-én, derült ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közösségi oldaláról, ahol videót is lehet látni a heroikus küzdelemről.

Kovács Erika

A szövetség azt írta, Csillag a rajt után 30 méterrel beborult a vízbe és ugyan hamar újra deszkára állt, mégis utolsóként indult el a kétkörös technikai versenyszámon. 

- Ezután igazi elszántságnak, elképesztő küzdelemnek lehettünk szemtanúi, hiszen Csillag végül felküzdötte magát a második helyig, folyamatosan elhagyva a többi versenyzőt. Példamutató versenyzés volt, gratulálunk! – fogalmaztak Facebook bejegyzésükben

A kitűnő fiatal sportolóról nemrég megírtuk, világbajnoki bronzérmet szerzett az ifjúságiaknál Kocsis Csillag. A thaiföldi SUP világbajnokság harmadik napján a hosszútávú számokra került sor, ahol a fiatal tehetség bravúros versenyzéssel a harmadik helyen ért célba. Böröcz István, a Balatonfüredi Yacht Club ügyvezetője azt mondta, kimondhatatlanul örül a lány sikereinek, a 16 éves sportoló náluk edz és a helyi gimnáziumba jár, nagyon kitartó és szorgalmas ember. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!