Futsal NB I.

2023.12.02. 08:42

Hét veszprémi gól a budaörsiek ellen

Magabiztosan, hét gólt lőve gyűjtötte be a pontokat az 1. FC Veszprém a futsal NB I alapszakaszának 16. fordulójában.

Horváth Gábor

Tatai József duplázott az Aramis SE ellen

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

1. FCV-Aramis SE 7-1 (4-0)

Veszprém. V.: Tamási, Deme, Ibriksz. 1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Oswald, Fridrich, Dorogi, Molnár D., Ábrahám, Bencsik, Fellembek, Kiss M., Lux. Edző: Fehér Zsolt.

Aramis SE: Soós – Horváth N., Komáromi, Bognár B., Büki. Csere: Bukodi, Gáspár, Vattamány, Gellérfi, Bélavári, Szeghy, Moga, Lévai, Erdősi. Edző: Nagy Roland.

Gólszerző: Fellembek (12.), Tatai (13., 26.), Kiss M. (15.), Vattamány (öngól, 19.), Everton (23.), Gerencsér (38.), ill. Büki (24.).

A hazaiak voltak a találkozó esélyesei a mezőny alsó részéhez tartozó budaörsiekkel szemben, és ezt az első tíz percet követően el is kezdték érvényesíteni.

A 12. percben Fellembek Zétény szerezte meg a vezetést, ezt követően gyorsan 4-0-ra nőtt az 1. FCV előnye. Tatai József és Kiss Milán növelte a különbséget, majd Vattamány Dávid vétett öngólt. Ez volt a félidei állás, a második játékrész elején aztán Everton is feliratkozott a gólszerzők listájára, 5-0. Büki szépített gyorsan, de a találkozó utolsó része megint csak a házigazdáé volt, Tatai újabb találata után Gerencsér Antal állította be a végeredményt, 7-0.

A bakonyiak legközelebb, december 8-án a Nyírbátor vendégei lesznek a bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!