Sabate: Európa egyik legjobbját győztük le

2023.12.08. 12:21

Így nyilatkozott Ilics mester a vesztes meccs után

A Telekom Veszprém szerb trénere tisztában volt vele, hogy nehéz dolguk lesz a Plock otthonában, de arra nem számított, hogy csapata ilyen gyengén teljesít.

Horváth Gábor

Ez nem a mi napunk volt - nyilatkozta Ilics

Fotó: Fülöp Ildikó

Csütörtökön befejeződött a férfi Bajnokok Ligája aktuális idényének 2023-as része. Beszámoltunk róla, a Telekom Veszprém 37-30-as vereséget szenvedett az Orlen Wisla Plock otthonában a B csoportban.

A lengyelek végig irányították a találkozót és összességében könnyedén nyertek. Nézzük, hogy vélekedtek a szakvezetők az összecsapást követően!

Javier Sabate, a Plock szakvezetője: - Fantasztikus teljesítményt nyújtott ma a csapat, rendkívül okosan kézilabdáztunk. Európa egyik legjobbját győztük le. Azért tudtunk előnyt szerezni, mert jól működött a védekezésünk és jó volt a kapusteljesítmény is. Tudtuk, hogy a Veszprém veszélyes és bármikor vissza tud jönni a meccsbe, szerencsére jól kezeltük ezt a helyzetet is. Boldogok vagyunk, hogy már hat szerzett ponttal állunk, hiszen tavaly összesen ötig jutottunk.

Momir Ilics, a Telekom Veszprém vezetőedzője: - Remekül játszott a Plock, amely ellen nem kezdtünk jól. Időkérésekkel próbáltunk a helyzeten változtatni, de a hazaiak továbbra is magabiztosan és okosan kézilabdáztak, nagyon jól működött a 7 a 6 elleni játékuk. Ez nem a mi napunk volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!