Nemzeti csapatbajnokság

2023.12.28. 12:00

Rangadót veszítettek az ajkai sakkozók

A sakk Szuperligban, az NB I-ben és az NB II-ben is rendeztek fordulót, hat mérkőzésen csupán kettő Veszprém vármegyei sikerről tudunk beszámolni.

Horváth Gábor

Fotó: Pixabay

A Szuperliga-GM Szabó László csoportban a Sentimento Ajka BSK idegenben rangadót veszített, 5.5-4.5 arányban kapott ki az ASE Pakstól. A Tapolca Városi SE 10-0-ra maradt alul a Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK vendégeként.

Az NB I. Charousek csoportban a Sentimento Ajka BSK idegenben 8-4-re győzött az ASE II. Paks ellen. A Balatonfüredi SC 8.5-3.5-re veszített a Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK II. vendégeként.

Az NB II. Széchenyi csoportban az Ezüst Huszár SE Veszprém idegenben 7-5-re kikapott a Zalaegerszegi Baki Agrocentrumtól. A Sentimento Ajka BSK 9-3-ra nyert a Keszthelyi Spartacus Sportkör vendégeként. A Tapolca Városi SE II. erőnyerő volt.

A 10 csapatos Szuperliga-GM Szabó László állása a 3. fordulót követően: 2. Sentimento Ajka BSK 19.5 pont, ...10. Tapolca Városi SE 3.

A 12 csapatos NB I. Charousek csoport állása az 5. fordulót követően: 1. Sentimento Ajka BSK 40, ...10. Balatonfüredi SC 26.

A 9 csapatos NB II. Széchenyi csoport állása a 3. fordulót követően: 1. Sentimento Ajka BSK 23, ...4. Ezüst Huszár SE Veszprém 16.5, ...8. Tapolca Városi SE II. 10.5 pont.

Folytatás február 18-án vasárnap, a program, Szuperliga-GM Szabó László: Sentimento Ajka BSK–Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK, Dunaharaszti MTK–Tapolca Városi SE. NB I. Charousek csoport: Sentimento Ajka BSK–Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK II., Szentgotthárd-Alsószölnök STE–Balatonfüredi SC. NB II. Széchenyi csoport: Sentimento Ajka BSK–Zalaegerszegi Baki Agrocentrum, Tapolca Városi SE II.–Arborétum Herény SE, Ezüst Huszár SE: Veszprém erőnyerő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában