Teremfoci

2023.12.11. 11:14

Tornagyőztes tapolcai játékvezetők

Tapolcai játékvezetők nyerték meg a hagyományos őszi teremtornát, amelyet a napokban rendeztek meg Sümegen.

Szijártó János

A győztes tapolcai játékvezetők együttese a Sümegen rendezett terem-labdarúgótornán

Forrás: szervezők

Sabján Lajos korábbi tapolcai csoportvezető kezdeményezésére 1994 óta minden évben az őszi szezon végén labdarúgó-teremtornán mérkőznek egymással a megyei játékvezetői csoportok. Az idei évben a tapolcai csoporté volt a rendezés joga, az eseménynek a sümegi tornacsarnok adott otthont.

Eredmények: Tapolca–Pápa 3-1, Ajka–Veszprém  0-1, Tapolca–Veszprém 4-2, Pápa–Ajka 3-1, Veszprém–Pápa 6-0, Tapolca–Ajka 1-3.

A tornát a tapolcai együttes nyerte meg  6 ponttal, ugyanennyivel lett második a Veszprém az egymás elleni mérkőzés alapján. A harmadik helyen a 3 pontos Pápa, a negyediken a szintén 3 pontot gyűjtő Ajka végzett. A legjobb kapus díját Farkas Gergő (Tapolca) vehette át, a legjobb mezőnyjátékos Horváth András Levente lett (Pápa), a gólkirályi címet Keszthelyi Tamás (Tapolca) szerezte meg 5 góljával. A mérkőzéseket Hegyi Zoltán és Pilinger László vezette. A rendezvény remek felkészülési lehetőség volt a 2024. január elején Veszprémben rendezendő országos játékvezetői fesztiválra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!