Röplabda

2024.01.26. 19:00

Hazai pályán először játszik idén a VESC

A női röplabda NB I-ben szereplő veszprémi együttes egy hónap után ismét hazai közönség előtt léphet pályára szombat délután. Ellenfele a tabella alsó régiójában szereplő Szeged lesz.

Balogh Dávid

Felkészültek a szombati találkozóra a veszprémi lányok

Forrás: VESC

A VESC a pontvadászat 5., míg a Szeged a 9. helyén áll. A tabella jelenleg kicsit csalóka lehet, ugyanis a Veszprém kevesebb mérkőzést játszott le riválisaihoz képest. A negyedik helyen lévő Gödöllő és a listavezető Vasas is 13 meccsen van túl, míg Tumpech Ádám tanítványai csak tíz bajnokit játszottak le az idei szezonból.

Az aktuális formát tekintve a bakonyiak várhatják kedvezőbb előjelekkel az összecsapást, ugyanis legutóbbi három találkozójukból kettőt megnyertek, míg a szegediek háromból hármat elveszítettek. Ebben a szezonban a VESC hét mérkőzést nyert, a Szeged pedig csak kettőt.

A felek ebben az idényben már egyszer összemérhették a tudásukat, akkor a VESC 3-1-re tudott győzni a szegediek otthonában.

A VESC–Vidux Szegedi RSE bajnoki mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziumában. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!