Kiütötte ellenfelét az 1. FCV

2024.01.09. 10:48

Tizennyolc éves gólszerző a Veszprémben

Tucat gólig jutott a veszprémi futsalcsapat, amely magabiztos idegenbeli sikerrel jutott tovább a Magyar Kupában.

Horváth Gábor

A Veszprém könnyedén verte meg harmadosztályú riválisát

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló-archív

Az 1. FC Veszprém Budapesten lépett pályára a futsal Magyar Kupa második fordulójában, ellenfele a harmadosztályú Hidegkúti SC volt. Az NB I-es vendégek már a második percben megkezdték a gólgyártást, Tatai József talált be, majd gyorsan duplázott. A folytatásban Kiss Milán tette ugyanezt, aztán Tatai alakított 0-5-re az eredményt. Az első félidő hazai találattal zárult.

A második játékrészben percekig nem esett gól, aztán rövid idő alatt három is, 1-8 állt az eredményjelzőn, Gerencsér Antal, Tatai és Fellembek Zétény növelte a különbséget. Szépített a házigazda, erre pedig négy találattal válaszoltak a bakonyiak. A 18 éves Meczner Boldizsár is feliratkozott a góllövők listájára, Gerencsér, Dorogi Benjámin, végül Fellembek Zétény volt eredményes.

Eredmény: Hidegkúti SC-1. FC Veszprém 2-12 (1-5). Budapest. V.: Muhari, Ibriksz, Róka. Hidegkúti SC: Fehér – Csóka, Kovács B., Soós, Zsoldos. Csere: Primusz, Bódis, Jánosi, Katona, Mészáros, Törő, Fazekas, Somogyi.

1. FC Veszprém: Oswald – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér. Csere: Bognár, Meczner, Molnár D., Ábrahám, Bencsik, Bognár M., Fellembek, Spandler, Kiss M. Edző: Fehér Zsolt.

Gólszerző: Csóka (20.), Zsoldos (31.), ill. Tatai (2., 4., 18., 28.), Kiss M. (14., 16.), Gerencsér (28., 36.), Fellembek (30., 39.), Meczner (33.), Dorogi (37.).

A veszprémiek legközelebb január 11-én lépnek pályára, a bajnokságban, halasztott meccsen, a Haladás vendégei lesznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában