Futás, Balaton-part, szerelmek

2024.02.09. 16:00

Ismét sportolókkal népesül be a Tagore sétány

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Szerelmes Füred elnevezésű futóversenyt vasárnap Balatonfüreden.

Horváth Gábor
Ha február, akkor Szerelmes Füred Balatonfüreden
Ha február, akkor Szerelmes Füred Balatonfüreden
Fotó: Archív/Nagy Lajos / Forrás: Veol

Ha február, akkor Szerelmes Füred Balatonfüreden. A Valentin (Bálint)-naphoz kapcsolódó futóesemény minden alkalommal komoly tömeget vonz a városba, ahol a Tagore sétányon sportolhatnak a résztvevők. Az indulók több táv közül választhatnak, és a gyermekektől a legidősebbekig mindenki megtalálja a neki való számot.

A program már reggel hat órakor elkezdődik vasárnap a versenyközpontban (Vitorlás tér), ahol lehet még a viadalokra nevezni. Ami a versenyeket illeti, nyolc órakor rajtol az 50 kilométeres megmérettetés (Ultra Grande Amore), 9.50-kor a Kortalan Szerelem elnevezésű 3,5 kilométeres séta, 10.10-kor a Szerelmünk Gyümölcse gyermekfutam (600 méter), 10.30-kor a félmaraton és a Szerelemről Szó Sem Volt szinglifutam (7 km). A klasszikus Szerelmes Füred szám, páros váltó kétszer hét kilométerrel, 11.30-kor indul, ugyanakkor kezdődik az Együtt Futunk kiírás (7 km) programja is. Az eredményhirdetést 14 órától tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!