Megyei foci

2024.02.26. 09:12

Még el sem kezdődött a tavasz, de máris csökkent az éllovas Úrkút előnye

Elmaradt bajnoki mérkőzést pótoltak a labdarúgó vármegye I-ben, ahol a Balatonalmádi SE könnyedén fektette két vállra vendégét, a Várpalotai BSK-t.

Horváth Gábor

A BSE ezzel a sikerrel a második helyre lépett fel a tabellán, s csak három pont választja el az éllovas Úrkút SK csapatától.

A fehér mezes Balatonalmádi SE simán gyűjtötte be a pontokat
A fehér mezes Balatonalmádi SE simán gyűjtötte be a pontokat
Fotó: Fülöp Ildikó/archív

Eredmény: Balatonalmádi SE-Várpalotai BSK 6:1 (3:0). Balatonalmádi, 120 néző. BSE: Jójárt – Nagy Á. (Németh L.), Markó, Ács, Márcsik, Király (Mészáros), Hoffer, Matejkó (Horváth B.), Mátyás (Horváth M.), Piri, Jánó, Bencsik Á.

Várpalotai BSK: Bakos A. – Mogyorósi (Oroszi), Tóbiás, Nagy D. (Holonics), Borbás, Szabó P., Nagy L., Jónás (Kolki), Gergely, Bakos B., Szőke (Kalmár).

Gólszerző: Ács, Márcsik, Király, Jánó, Horváth B., Mészáros, ill. Nagy L.

Tavaszi időben került lejátszásra az őszi fordulóból elhalasztott vármegyei I. osztályú bajnoki mérkőzés, ahol a hazai csapat a mérkőzés elejétől kezdve nagy nyomás alá helyezte az ellenfél védelmét. Már a harmadik percben Márcsik Gáspár révén vezetést szerzett a BSE, majd Jánó Márton és Király Dávid találataival az első negyedóra végén háromgólos előnyre tett szert a hazai csapat. A félidő további részében a vendégek kapusa, Bakos Adrián több bravúrt is bemutatott, illetve két alkalommal a kapufa mentett, így az eredmény nem változott. Fordulás után egy hazai labdavesztést követően Nagy László szépített. Ezt követően ismét a házigazda uralta a mérkőzést, több tetszetős támadást vezettek az almádi játékosok. Előbb Horváth Bálint, majd Mészáros András talált az ellenfél kapujába. A végeredmény Ács Gergó góljával a mérkőzés 80. percében alakult ki.

Jók: az egész BSE, ill. Bakos A., Tóbiás, Szabó.

Tudósított: Jandrasics Gábor.

A futball vármegyei első osztályú küzdelemsorozat tavaszi idénye, a 17. fordulóval, március első hétvégéjén rajtol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!