Idegenben szerepelnek

2024.03.24. 11:35

Öt vereség után kellene javítania a Veszprémnek

Nyíregyházán lép hétfőn (18.30) pályára az 1. FC Veszprém a futsal NB I felsőházi rájátszásában.

A rájátszásban padlóra került veszprémiek most Nyíregyházán javíthatnak

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Ebben a bajnoki szakaszban a hatodik forduló következik, a bakonyiak öt vereség után állnak, legutóbb a Kecskeméttel szemben maradtak alul hazai pályán. Így az 1. FCV a sereghajtó, hatodik pozíciót foglalja el a felsőházban. A Nyíregyháza jelenleg a negyedik a tabellán, a két csapat között hat pont a különbség. A felek egy hónapja találkoztak, akkor a nyírségiek elvitték a pontokat Veszprémből, 3-2-re nyertek a Március 15. úti csarnokban.
Az előző két fordulóban az alföldi csapat em tudott nyerni, legutóbb kikapott a Berettyóújfalutól, előtte döntetlent játszott a Kecskeméttel.
A hatodik játéknapon már két meccset lejátszottak a felsőházban: a Berettyóújfalu-Haladás és a DEAC-Kecskemét találkozó egyaránt 2-2-s döntetlent hozott. Eredmények: Berettyóújfalu-Haladás 2-2 (2-1), gólszerző: Matheus (2.), Schusterman (18.), ill. Vas (19.), Vatamaniuc-Bartha (30.). DEAC-Kecskemét 2-2 (1-1), gólszerző: Szatmári (11.), Faragó (34.), ill. Kajtár (6.), Thiago (öngól, 22.).
Az állás: 1. Haladás 18 pont, 2. Kecskemét 17, 3. Berettyóújfalu 15, 4. Nyíregyháza (egy meccsel kevesebb) 10, 5. DEAC 5, 6. Veszprém (egy meccsel kevesebb) 4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában