Foci vármegye I

2024.03.23. 08:02

Sümegen játsszák a forduló rangadóját

Az első két helyezett idegenben szerepel a labdarúgó vármegye I. 20. fordulójában. Az élmezőny tagjai közül a Pápának ígérkezik a legnehezebb dolga.

Horváth Gábor

A Sümegiek a Pápát fogadják a 20. fordulóban

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Legutóbb visszatalált a győztes útra a címvédő Úrkút, az éllovas a Balatonfüredi USC-t fektette két vállra azután, hogy kikapott Balatonalmádiban. Az úrkútiak a következő játéknapon Devecserbe hivatalosak, ahonnan jó eséllyel elhozzák a pontokat. A Devecser (12. hely) három vereség után áll, igaz, a múlt héten igencsak megszorongatta a Pápát idegenben.
A második helyen álló Fűzfői AK az alsóházhoz tartozó Csetényt (13. hely) látja vendégül. A Balaton-partiak az előző négy találkozójukat megnyerték.
A harmadik Balatonalmádi SE vasárnap a 14. pozíciót elfoglaló Magyarpolányt fogadja, komoly meglepetés lenne, hogy nem hazai sikerrel végződne a találkozó. A Polány legutóbb, három vereséget követően, nyerni tudott.
A Balatonalmádi mögött a Perutz SE áll a tabellán. Az élmezőny tagjai közül papíron a pápaiak állnak a legnehezebb feladat előtt: a hatodik Sümeg otthonában senkinek sem egyszerű győzni.
Meg kell még említeni a Tihanyi FC-t, amely a Fűzfő mellett a legjobb formában lévő csapat a mezőnyben. az ötödik helyen álló félszigetiek is négy sikernél tartanak zsinórban, most Szentantalfán folytathatják pozitív sorozatukat.
A hétvége programja, szombat, 16.00: Devecser SE–Úrkút SK, Sümeg VSE–Pápai Perutz FC, Várpalotai BSK–FC RAC, FC Zirc–Ajka Kristály SE. Vasárnap, 16.00: Balatonalmádi SE–Magyarpolány SE, Balatonfüredi USC–Péti MTE, Csetény SE–Fűzfői AK, Szentantalfa NVSE–Tihanyi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!