Újabb pápai vereség

2024.04.14. 19:29

A hajrában bukta el a derbit a Veszprém

Sajnos újabb „hazai” vereséget szenvedett el a veszprémi futballcsapat, amely egy 90. percben kapott góllal bukta a Bicske elleni rangadót vasárnap, az NB III. északnyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Veszprém–Bicske 1-2 (1-1)
Pápa. V.: Papp. Practical VSC Veszprém: Kemenes – Dobsa, Zachán, Molnár B. (Kószás, 46.), Major, Volter, Tömösvári (Kun, 70.), Somogyi, Szűcs, Baldauf, Krebsz (Szabó K., 90.). Edző: Pető Tamás.
Bicskei TC: Illés – Gaszner, Száhl, Király (Lakatos, 70.), Sóron (Varga Sz., 85.), Varga B. (Savanya, 70.), Szalai (Dankó, 77.), Hirman (Fördős, 70.), Tischler, Bozsoki, Dulló.

Nagy kár érte, nem tudott pontot szerezni a Veszprém
Nagy kár érte, nem tudott pontot szerezni a Veszprém
Fotó: Archív fotó


Rangadó előtt állt a Veszprém, a második helyezett csapat a negyedik Bicskét fogadta. A bakonyiak javítani szerettek volna, hiszen az előző két körben csupán egy pontot szereztek. Az 5. percben Volter 25 méteres szabadrúgását a kapus bravúrral védte. Fölényben játszott a Veszprém, de a vendégeknek is volt helyzetük, a 30. percben Tischler fejelt a kapu mellé. A 33. percben egy felívelés után Tömösvári passzolt Majornak, majd a kapus elhúzta a támadó lábát. A megítélt büntetőt Tömösvári végezte el, a kapu bal oldalába helyezett, 1-0.
A 45. percben jobb oldali szöglet után a hosszú oldalon érkező Tischler az ötösről a rövidbe fejelt, 1-1.
A 78. percben Major cselezett balról, kapura tekert, a felső lécről pattant ki a labda.
A 80. percben nagy helyzetet hibázott a Bicske. A Veszprém küzdött a győztes gólért, de sajnos azt a Bicske szerezte meg. A 90. percben egy hosszú felszabadítás után Gasznerhez került a labda, aki 18 méterről a rövidbe lőtt, 1-2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!