Rally Hungary

2024.04.12. 16:23

A veszprémi kórházba került a norvég ralis

Lehet, hogy nem tud rajthoz állni betegség miatt a norvég Mads Ostberg a V-Híd Rally Hungary elnevezésű autós megmérettetésen, amely pénteken rajtol.

Horváth Gábor

Szerdán már nagyban tesztelt a Rally Hungary mezőnye, ma beindul a verseny is Fotó: Fülöp Ildikó

A hírt az esemény hivatalos Facebook-oldala közölte, amely Ostberg közösségi oldalon közzétett bejegyzésére hivatkozik. Eszerint: „Egy kis magyarázat arra, hogy miért nem láttok ma a pályákon: egész héten beteg voltam, és sajnos még nincs vége. Jelenleg a veszprémi kórházban vagyok, a héten már másodszor. Az elmúlt 24 órában romlott az állapotom, és nem biztos, hogy képes leszek rajthoz állni a Rally Hungaryn. De nem adom fel! Még…” 

A Citroen-pilóta tavaly megnyerte a Rally Hungaryt.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Rally Hungary egy nagyszabású nemzetközi esemény, a 2024-es ERC-sorozat nyitófutama. A központja Veszprém, a szervizparkot az arénánál alakították ki.

A mezőny szerdán Kislődön tesztelt, a verseny péntek este a királyszentistváni prológgal kezdődik. A látványosnak és izgalmasnak ígérkező Rally Hungary vasárnapig tart, a hétvégén 12 gyorsasági szakaszon száguldanak az autók, ezalatt közel 200 versenykilométert tesznek meg. Huszonnégy ország versenyzői állnak rajthoz, klasszis pilóták mérik össze tudásukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában