Kézilabda

2024.04.22. 17:33

Fejér-B.Á.L. Veszprém: megvan az új vezetőedző!

Noha a Fejér-B.Á.L. Veszprém hétvégén, a Csurgói KK elleni vereséget (29-26) követően kiesett a kézilabda NB I-ből, a klub háza táján értelemszerűen nem áll meg az élet: az ősztől a másodosztályban szereplő felnőttcsapatot a horvát Dinko Dankovic irányítja majd szakvezetőként.

Király Ferenc

Danyi Gábor szakmai igazgató nem marad a klubnál

Fotó: Nagy Lajos/Archív

Ez azt jelenti, hogy az élvonalbeli gárdát most is dirigáló Danyi Gábor szakmai igazgató nem marad a klubnál – információnk szerint Pécsre költözhet –, de Éles József tulajdonos-ügyvezető sem gondolja úgy, hogy újra leül az együttes kispadjára. A 43 éves horvát szakember pillanatnyilag a Veszprém Kézilabda Akadémia U21 NB I/B-ben érdekelt, ott a második helyen álló alakulatát gardírozza, vagyis a királynék városának világhírű egyesületétől teszi át székhelyét a „kisebbik” veszprémi műhelyhez. Egyelőre azzal kapcsolatban nem jutott el hozzánk konkrétum, hogy az első osztálytól hamarosan elköszönő Fejér-B.Á.L. Veszprémből kik maradnak hírmondók a második vonalban, ugyanakkor nem lennénk meglepve, ha a jelenlegi NB I-es keretből a következő szezonban csak néhányan játszanának veszprémi színekben…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!